تعداد کمی از مردم هستند که میدانند و باور دارند  بخت و اقبال خلق کردنی است. درست مانند پول و ثروت و خوشبختی. اگر بخواهید خوشبخت تر و ثروتمندتر شوید بجای سخت کار کردن باید پول بسازید. برای پول ساختن باید دانش مالی خاصی پیدا کنین که در ارائه مطلب به بعضی از آنها اشاره میکنیم سطح پایین و متوسط جامعه برای پول کار میکنند اما پولدار ها پول میسازند. روی نبوغ مالی خود سرمایه گذاری کنید. این باارزش ترین و قدرتمندترین دارایی شماست. معاملات داغ و پرسود هیچوقت به افراد ناوارد و تازه کار پیشنهاد نمیشود. هرچه دانش مالی و تجربه بیشتری کسب کنید راحت تر خواهید توانست در معامله ایی که به نفع شماست وارد شوید. و تشخیص معامله پرسود از معامله پرریسک راحت تر میشود. چیزهای زیادی برای فراگرفتن وجود دارد. هرچه بیشتر یاد بگیریم پول بیشتری میسازیم. درباره همه چیز قدری بدان. کل مسیر آزادی مالی و پول درآوردن یک بازی مهیج است.تفریح در این راه را از یاد نبرید. گاهی در آن برنده میشوید و زمانی چیزی یاد میگیرید. اکثر مردم هرگز برنده نمیشوند چون دائم در فکر شکست هستند و از آن می هراسند. برندگان از شکست نمیترسند ولی بازندگان چرا. شکست بخشی از پروسه موفقیت است. مردمی که از شکست اجتناب میورزند از موفقیت نیز اجتناب خواهند ورزید. پول و ثروت بر اساس اطلاعات خلق میشود. مردمی در این دنیا هستند که پول زیادی دارند ولی از نظر مالی از دیگران عقب تر هستند. چون عمل گردش پول است که به خلق مواد زیادی پول می انجامد. آنها از این کار می هراسند. چون این کار خطر دارد. ریشه واژه ارز به معنی جریان است.یک ارز نیاز دارد همیشه در جریان باشد.اگر از حرکت باز ایستد به سرعت ارزش خود را از دست میدهد. خطر همیشه وجود دارد خطرات را اداره کنید از آنها نگریزید.

 

سه مهارت مدیریتی زیر برای ثروتمند شدن ضروری است:

  • مهارت گردش پول
  • مدیریت افراد
  • مدیریت زمان

 

 اگر میخواهید پولدار شوید نخست باید بزرگ فکر کنید در مسیر ثروتمند شدن یادتان باشد سود را هنگام خرید باید برد تا هنگام فروش از دو نعمت خدادادی در مدیریت استفاده کنیم : وقتمان و مغزمان

  

برای ثروتمند شدن باید موانع پیروزی را پشت سر گذاشت :
ترس
بدبینی
تنبلی و سستی
عادات غلط
تکبر و گستاخی

 

هدف زندگی، یادگیری است

و

یادگیری،در ماجراجویی نهفته شده است

+ نوشته شده در ۱۳۹۸/۰۹/۱۷ ساعت 12:50 توسط کمال رضایی  | نظر بدهید

موانع خلاقیت

 

موانع خلاقیت

 

۱– انسان اول همه مفروضیات اضافی را برای یک مسئله درنظرمیگیرد : ما آدم ها معمولا در چهارچوب فکر میکنیم و این چهارچوب، ذهن را برای خلاقیت محدود میکند.

۲- انسان وقتی با مشکل مواجه میشود : با اولین پاسخ به آرامش میرسد در حالیکه معمولا اولین جواب بهترین جواب نیست.

۳- ترس از احمق فرض شدن : مانع از مطرح کردن ایده ها میشود.

 ۴پیروی کردن کورکورانه از سنت ها : بعضی وقتها بدون آنکه علتش را بدانیم از چیزی پیروی میکنیم.

۵تفکر منفی : راحت قضاوت کردن دیگران درحالیکه انسان های خلاق بشدت مثبت گرا هستند .تفکر خلاق تفکر چاره جویانه است. نگاه خلاق در اوج زشتی و کثیفی باید زیبایی را ببیند.نگاه مچ گیری جلوی خلاقیت رامیگیرد.

6پرهیز از ابهام : یک برجستگی کارآفرینان این است که میتوانند در ابهام و تاریکی زندگی کنند و جسارت حرکت دارند و ساختار شکنی میکنند.

 7منطقی بودن : منطق ابزاری است که اگر از آن افراطی استفاده شود مانع خلاقیت میشود.
توانایی تفکر نه در خلاق بودن بیشتر است.

 8تخصص بالا : تخصص بیش از حد در یک آدم اورا تک بعدی میکند.

9- بالارفتن سن : با بالا رفتن سن انعطاف پذیری در آدم کم میشود .راه افزایش خلاقیت در سن بالا ارتباط با جوانان است.

 10پرهیز از بازی کردن : بازی های کودکانه خلاقیت مارا افزایش میدهند.

11- تفکر (من خلاق نیستم) : اگر باور کنیم که خلاق هستیم پس قطعا خلاق خواهیم بود.

 

 انواع تفکرات منفی
• عیب جویی
• شکایت کردن
• بی نظمی
• عصبانیت و لجبازی
• سرزنش کردن و طعنه زدن
• مدارا نکردن
• بی احترامی و بی ادبی
• خود را دست کم گرفتن
• احساس ناتوانی و ترس و اندوه
• ناامیدی و بی هدفی و احساس بن بست


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مشاوره تخصصی پرورش شترمرغ در اصفهان دارالثقلین خونه ی خیالی Moses Donnell اوای دل negareshgranebartar نفیس24 فروشگاه اینترنتی لوازم خانگی و کالای دیجیتال Nichole Baswer